Dakdragers

Je kan eigenlijk op bijna alle auto’s wel een dakdrager plaatsen. Je hebt ook niet per se een dakrailing nodig. Vaak zit er dan op jouw auto versterkte plaatsen waar je dan moeiteloos nog steeds een dakdrager kan gebruiken. Je kan natuurlijk jouw fiets(en) of een dakkoffer plaatsen op jouw dakdrager. Het hangt af van de auto die je hebt hoeveel je erop kan plaatsen. Als je een kleine en lichte auto hebt dan kan je natuurlijk minder plaatsen dan als je een grote en zwaardere auto hebt.

thule dakdragers 300x300 -

Fietsendrager

Je kan op je auto ook een fietsendrager plaatsen.  Er zijn veel verschillende soorten fietsendragers beschik en verkrijgbaar. Deze plaats je dan achter je kofferbak of op de dakdrager. Het heel makkelijk om te plaatsen maar natuurlijk ook weer makkelijk om weer eraf te halen.

Er zijn in de handel verschillende soorten fietsdragers verkrijgbaar. Sommige kun je achter je auto bevestigen en andere komen op het dak van de auto te staan. De meeste fietsrekken voor op de auto zijn eenvoudig te bevestigen. En net zo handig weer te verwijderen als je een keertje geen fietsen meeneemt.

Als je een auto met een trekhaak hebt dan is het verstandiger als je een fietsdrager haalt die je op jouw trekhaak kan plaatsen. Vaak kan je dan 3 fietsen plaatsen op zo’n fietsendrager. Als je een terreinwagen hebt, dan bestaat er een kans dat je extra accessoires nodig hebt om je fietsendrager er goed op te zetten. Hetzelfde geld voor auto’s waar de trekhaak los te koppelen is.

fietsdragers 038 620 -

Sneeuwkettingen

Hiermee kan je als je in de sneeuw rijdt beter rijden en je slipt minder snel weg. Het je auto dus wat meer grip tijdens de koude winterdagen. Houdt wel in gedachten dat het verboden is om in Nederland sneeuwkettingen te gebruiken. Het is niet toegestaan om dingen die uitsteken te hebben die van metaal zijn. Op de verpakking van de sneeuwketting die jij koopt staat een maximum snelheid. Het is dan ook zeker nodig om je aan die snelheid te houden anders breng je jezelf en andere in gevaar.sneeuwketting 300x300 -

Thule

Thule is een bedrijf die gespecialiseerd is in het verkopen van allerlei auto onderdelen zoals dakdragers en sneeuwkettingen maar ze verkopen ook dingen zoals tassen, koffers en verschillende hoesjes. Het bedrijf is afkomstig uit Zweden en het is ontstaan in 1942. Het bedrijf is ondertussen gevestigd in verschillende landen.

Thule helpt om alles voor jou veilig te maken. Het natuurlijk ook erg makkelijk om mee te vervoeren. Ze willen natuurlijk dat jij de vrijheid hebt om alles te doen wat je wilt en dat de dingen die jij gebruikt niet in de weg staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.